FINANCIERING VOOR PARTICULIEREN

Let op, lenen kost ook geld.

Autobedrijf Bob Bruynseels biedt particulieren verschillende vormen van financiering aan, waaronder klassieke financiering, ballonkrediet en full operationele lease.

Klassieke financiering of ballonkrediet

  • Klassieke Financiering: Met een klassieke financiering krijg je als particuliere klant de mogelijkheid om je auto in termijnen af te betalen. Dit betekent dat je de aankoopprijs van de auto kan spreiden over een vooraf bepaalde periode. Deze financieringsvorm biedt flexibiliteit en stelt klanten in staat om eigenaar van de auto te worden na volledige afbetaling.
  • Ballonkrediet: Wens je als particulier een lager maandelijkse bedrag af te betalen, kan het ballonkrediet een interessante optie zijn. Bij deze financieringsvorm betaal je een lagere maandelijkse termijn gedurende de looptijd van het krediet, waarbij aan het einde van de looptijd een grotere betaling wordt gedaan of een restwaarde betaald wordt. Dit stelt je in staat om een meer betaalbare maandelijkse betaling te hebben.
 

Het uiteindelijke maandbedrag is afhankelijk van een aantal parameters zoals het type wagen, een eventueel voorschot, de looptijd van je krediet…

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel , RPR Brussel 0445.781.316.
De adverteerder: Autobedrijf  Bob Bruynseels, agent in nevenfunctie – Gevaertlaan 31 – 2260 Westerlo, btw-nummer BE 0550.609.513. Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout.

Private Leasing

Voor particulieren die de zorgen van eigendom willen vermijden, bieden wij ook private leasing aan. Met deze financieringsvorm huur je de auto gedurende een vooraf bepaalde periode, waarbij alle bijkomende kosten zoals onderhoud, banden, omniumverzekering en belastingen inbegrepen zijn.  Aan het einde van de leaseperiode kan je ervoor kiezen om de auto terug te geven, aan te kopen aan een vooraf vastgelegde restwaarde of een nieuw leasecontract af te sluiten voor een ander voertuig.

Website by Tonc

×