Onafhankelijk advies voor de beste keuze Mercedes

Koop je nieuwe Mercedes in vertrouwen

Wij bieden je alle actuele types en modellen aan van Mercedes-Benz. Bob Bruynseels begeleidt je bovendien persoonlijk bij je aankoop. Doorheen het volledige keuzeproces mag je rekenen op het onafhankelijke advies van een absolute merkspecialist.

Waarom kiezen voor een nieuwe Mercedes?

Mercedes wint de laatste jaren fors aan marktaandeel. De Duitse oerdegelijkheid in combinatie met fris en hedendaags design, spreekt steeds meer jonge automobilisten aan. Mercedes-Benz verrast de laatste tijd voortdurend met vernieuwende en aansprekende modellen.

Bovendien kies je voor betrouwbaarheid, zowel technisch als financieel. Geen enkele nieuwe auto houdt zo lang zijn waarde vast als Mercedes.

Autobedrijf Bob Bruynseels is al meer dan 25 jaar trouw aan Mercedes. Wij geloven rotsvast in de kwaliteiten van dit merk. Technisch kennen we Mercedes door en door.

Waarom je nieuwe Mercedes via Bob Bruynseels?

Bob Bruynseels is de geknipte onafhankelijke merkspecialist om jou te adviseren bij de aankoop van een nieuwe Mercedes. Wanneer je bij ons je wagen aankoopt, dan verloopt de aankoop via het officiële dealernetwerk.

Je geniet dus van alle officiële voorwaarden, kortingen en garanties die Mercedes-Benz biedt. Ook de levertermijnen zijn exact hetzelfde.

Wel profiteer je van het grote voordeel dat je je onafhankelijk laat adviseren door een merkspecialist én dat je op het latere onderhoud maar liefst 25% bespaart in vergelijking met officiële dealers.

Droom je van een nieuwe Mercedes?

Kom met of zonder AFSPRAAK langs en we bespreken je wensen. Bob Bruynseels geeft je onafhankelijk advies voor de beste keuze.

Website by Tonc

×