onderhoud en herstelling goedkoper in vergelijking met officiële dealers

Alle onderhoud & herstellingen van Mercedes

Autobedrijf Bob Bruynseels verzekert je van een totaalservice voor alle onderhoud en herstellingen van Mercedes. Dankzij onze meer dan 25 jaar ervaring met Mercedes kennen wij dit merk door en door. Toch bespaar je meer in vergelijking met service en herstellingen door officiële dealers. Wij werken met analyseapparatuur van Mercedes-Benz. Ook voor herstellingen onder garantie kunt u bij ons terecht.

Alle onderhoud en herstellingen

Car-Pass Trusted Provider
 

 

 

 

Eerlijk duurt het langst

Transparantie en eerlijkheid staan al 25 jaar centraal in onze aanpak. Zaakvoerder Bob Bruynseels staat elke klant persoonlijk te woord.

Vooraf krijg je een gerichte prijsraming. De factuur achteraf vermeldt in alle transparantie de uitgevoerde werken en de gebruikte wisselstukken. De wisselstukken zijn origineel van Mercedes of van gelijkwaardige kwaliteit.

Ontdekken we tijdens een servicebeurt een technisch probleem? Dan bellen we eerst om de mogelijke oplossingen te bespreken met bijhorende prijsramingen. Zonder jouw goedkeuring voeren we niets uit.

Afspraak binnen de week, snelle service

Alle onderhoud en herstellingen voeren we binnen de week uit na afspraak. Gemaakte afspraken komen we stipt na.

Omdat we volgens de afspraak meteen starten met de onderhoudsbeurt of de herstelling van je Mercedes, mag je bij een kleine servicebeurt altijd even wachten.

Ook een groot onderhoud is nog dezelfde dag klaar.

Digitaal servicebericht

De door ons uitgevoerde werken worden bijgehouden in het Digitaal Service Book van Mercedes-Benz.  Dit is een online onderhoudsboekje in de centrale database van Mercedes-Benz.  Zo kunt u steeds de onderhoudshistoriek van uw Mercedes opvragen.  En de gegevens van je auto blijven bovendien ook beschikbaar wanneer hij van eigenaar verandert.

Nood aan een vervangauto?

Kan je je Mercedes niet missen tijdens een herstelling of onderhoudsbeurt? Dan voorzien we je graag van een vervangwagen. Deze Mercedes Klasse A kan je bij het maken van je afspraak reserveren. Je mag kiezen tussen een automaat of handgeschakeld.

Bij een herstelling na een ongeval of een carrosserieherstelling is de vervangauto gratis.

Depannagedienst

Onze klanten laten we nooit in de steek. Sta je tijdens de werkuren in panne? Dan komen wij je halen met onze depannagedienst en herstellen je Mercedes in onze garage.  Na de openingsuren kan je ons voor dringende gevallen bereiken via WhatsApp.

Nood aan herstelling of onderhoud van je Mercedes?

Maak telefonisch je afspraak via 014-54 56 44

Website by Tonc