Is uw Mercedes een zakelijke investering?

Hoe financiert u als onderneming uw Mercedes?

Bij de aankoop van een wagen, denkt u automatisch aan een klassieke financiering met vaste maandelijkse afbetalingen.  Maar er zijn evenwel nog mogelijkheden die u andere voordelen kunnen opleveren.

Financiële leasing en renting zijn twee gunstige alternatieven

Financiële leasing – indien u wilt afschrijven

Indien u kiest voor een leasingformule, dan wordt de door u aangeduide wagen voor u aangekocht door de financiële instelling bij ons. En u hoeft hierbij geen voorschot te betalen. De financiële instelling koopt de wagen aan en betaalt de aankoopfactuur inclusief BTW.  U betaalt de maandelijkse vaste huurfacturen plus BTW.  Op het einde van het leasingcontract kan u gebruik maken van de optie om de wagen aan te kopen aan een vooraf vastgelegde restwaarde  van maxuimum 15%.   Tijdens de looptijd van het contract neemt u de wagen op in de balans en schrijft u hem af.

Financiële renting – indien u kosten wilt maken

Deze formule is vergelijkbaar met financiële leasing, maar de wagen wordt niet geactiveerd op de balans. Bij deze optie worden de maandelijkse huurfacturen als kosten geboekt in uw resultatenrekening.  Na het contract kan u de wagen aankopen aan de restwaarde .  En zo wordt u de eigenaar van de wagen.

Bij de 2 formules kiest u ook zelf uw partner voor de verzekering en/of andere diensten.

Voor meer informatie hierover bent u steeds welkom in onze toonzaal.  Wij maken vrijblijvend je offerte.

Bel vrijblijvend voor een afspraak of offerte

Website by Tonc